Toppinnlegg på Hoviknytt.no

cropped-Hoviknytt-stor1

Siden dette blir den siste artikkelen før sommeren så har vi samlet de ni mest leste artiklene i år, og skrevet litt om hva de handlet om.

 

Kretsmestere i serien g99

Den mest leste artikkelen på Høviknytt i år er en artikkel om da Stoppens fotballklubb G00 vant G99-ligaen i fotball i 2014. Vi skrev om hvordan de vant og hvordan de hadde kommet seg dit.

 

10. trinns volleyball turnering

Den andre mest leste artikkelen er fra den 18. mars da vi dro til Tranby for å dekke volleyballturneringen. Under kampene hadde vi direkteoppdateringer. 10c fra Høvik skole gikk av med seieren i finalen mot Høvik skoles 10a.

 

The fault in our stars

Den tredje mest leste artikkelen er bok- og filmanmeldelsen av “The fault in our stars” som er en bok som har blitt filmatisert. I denne artikkelen kan du lese om våre meninger, handlingen, språket, forfatteren og om filmatiseringen.

 

FN-dagen

Feiring av FN-dagen

Innsamling av penger til FN-dagen

FN-dagen på Høvik

De fjerde mest leste artikkelene er fra den 24. oktober da vi feiret vi FN-dagen, der samlet vi inn penger til FN. .Elevene i valgfaget demokrati i praksis kom opp med en istagram-konurranse for at elever skulle bli mer oppmerksomme på denne dagen. Da denne instagram-konkurransen ble holdt var det mange som deltok, der kunne man vinne et gavekort på 200 kroner på Kino City.

 

Julefesten 2014

Den femte mest leste artikkelen er om julefesten vi har hvert år før jul for ungdomstrinnet. Her kan du lese om hva vi gjør på festen, tidspunkter og litt generelt om hva det egentlig går ut på.

 

Paul Walkers død

I desember fikk vi et oppdrag der vi skulle skrive om en kjendis som de ikke hadde gått så bra for. En av oss valgte da å skrive om den kjente skuespilleren Paul Walker som den 30. november 2014 døde i en bilulykke der sjåføren kjørte i over 160 km/t bortover en rett strekning og krasjet.

 

Leksefri skole

Vi spurte elever og lærere om lenger skoledag med ingen lekser, du kan lese om hva både elever og lærere tenker om dette.

 

Sminketesting på dyr

I denne artikkelen har vi skrevet om sminketesting på dyr, om våre meninger og om konsekvenser det har for dyr og oss mennesker.

 

Justin Biebers nedturer

Vi skrev om en del dumme ting Justin har gjort til nå i karrieren hans. Noen av disse tingene han gjorde var for eksempel å fyllekjøre og å spytte på fans, og andre dumme handlinger. Resten av hva han gjorde kan du lese i denne artikkelen.

Skrevet av: Peder, Sander, Sivert og Sofie.