Silly Season- Skoleårets siste nyhetsoppdatering på overganger i Premier League.

Kilde: http://www.roadtolisbon.org/life-after-world-cup-football-transfers-and-not-much-more/

Silly Season, kanskje alle fotballfans yndlingsperiode i året. Rykter om overganger strømmer inn hver eneste time. Her har du de mest populære ryktene fra (kanskje) din favorittklubb:

Premier League:

Arsenal: Kanskje kjent siden Arsenal spilte mot AS Monaco, i fjor høst. Har det vært spredt rykter om at de røde fra London har vært interessert i Monacos midtbanespiller Goeffrey Kondogbia. De har også sammen med en rekke andre klubber, vært interessert i Southamptons Morgan Schneiderlin. Nå skal det være kjent at hvis Schneiderlin går til Manchester United skal Arsenal fortsette racet mot å sikre seg Kondogbia.

Chelsea: Seriemesterene i sesongen 2014/2015 skal allerede være igang med overganger og vil det nok komme et par overraskelser i løpet av sommeren Den siste uken har det gått rykter om at selveste Diego Costa skal være misfornøyd med klimaet i England og vil returnere til sitt hjemland Spania. Atletico Madrid, Costa’s tidligere klubb skal holder et øye oppe i denne situasjonen. I tillegg vil Chelsea prøve seg på Southamptons Toby Alderwield, som et forsøk for å holde Eden Hazard, som kommer fra samme land som Alderwield, ikke skal finne på å levere en søknad om en mulig overgang i sommer.

Liverpool: Ifølge flere kilder, skal Liverpool ha kommet til enighet med både Danny Ings og Burnley om en overgang i sommer. Overgangssummen, og når eventuelt Ings signerer er fortsatt ukjent. Liverpool har også midt på dagen fjerde juni ha bekreftet at de har signert James Milner fra Manchester City. Milners kontrakt gikk ut nå i sommer og derfor får Liverpool Milner gratis. Milner vil tjene cirka en og en halv million norske kroner i uken. Raheem Sterling sitter fortsatt i saksen etter at Real Madrid først bekreftet at de ikke ville ha spissen, men andre juni tok Rafael Benitez, som kjent, over Real Madrid og benekter ikke for at han har en viss interesse for Liverpools spiss.

Manchester United: Manchester United er fortsatt interessert i Southampton’s franske midtbanespiller Morgan Schneiderlin. Flere klubber bekrefter interesse, men så langt er det de røde fra Manchester som ligger best an i forhold til å signere franskmannen. I tillegg skal. United skal også være ekstremt misfornøyde med deres lånte spiller Radamel Falcao. De vil dermed ikke legge inn bud på colombianeren selv med en opsjon på kjøp fra fjoråret, da de lånte han fra AS Monaco.

Manchester City: Sesongens andreplass i Premier League ser ut til å ta seg en rolig sommer, ettersom at de blå fra Manchester ikke har vært under tredjeplassen i Premier League i fire hele år. Citys midtbanespiller David Silva har spilt en fantastisk sesong og vil dermed bli sirklet rundt av klubber, derfor vil City skaffe seg en spansk forsterkning fra Real Madrid. I et forsøk i prøve holde Silva i City, og styrke laget på samme tid.

Tottenham Hotspur: Tottenham gjør seg klar for å prøve å snappe Christian Benteke fra Aston Villa, under nesen på Liverpool. Det skal ha gått flere rykter om den belgiske spissens framtid. Liverpool og Tottenham skal i dette tilfelle være favoritter til å skaffe seg Benteke. Det har også gått mye i media om Spurs franske keeper, Hugo Lloris, som hinter om en mulig overgang til Manchester United. Franskmannen skal ha sagt om David De Gea forlater Manchester United skal keeperen ikke være motvillig en mulig overgang til de røde fra Manchester.

Har du noen transfernyheter? Del tankene dine med oss og la oss vite hva du tenker om sommerens Silly Season.

Kilder brukt er:

Bilde: Roadtolisbon.com

Arsenal: Independent.co.uk

Chelsea: Cfcnet.co.uk

Liverpool:Liverpool.no

Manchester United: Egen viten

Manchester City: BBC.com

Tottenham Hotspur: Mirror.co.uk

Legg igjen en kommentar