Fysisk aktivitet og helse

Image-1

Her på Høvik skole har vi valgfag. Men man vet ikke helt hva man kommer til før man har prøvet de forskjellige. Vi har tatt en tur bort til fysisk aktivitet og helse for å høre hva de synes om valgfaget, og hva de gjør.

Fysisk aktivitet og helse er et valgfag fylt med moro. Fysisk aktivitet delen går ut på å gjøre forskjellige aktiviteter som for eksempel fotball, jogging, kanonball og volleyball. Når det gjelder helse biten, lager de mat. De holder fokus på å lage sunne og gode mat- og drikke retter. For eksempel har de lagt kyllingsalat og smoothie.

Vi spurte elevene hva de synes om faget. Vi fikk bare positive, men også taktiske svar. De synes det er veldig gøy og de lærer mange nye øvelser. Gruppen er veldig sammensveiset og alle er sosiale og inkluderende. Valgfaget får deg til å være i mer aktivitet og du holder deg i bedre form. Taktisk sett svarte noen på gruppen at de ikke vil anbefale faget til andre, men det er fordi de vil ha plassen sin neste år igjen.

Gruppas lærer er Bengt, også kaldt en ekte viking. Alle er veldig godt fornøyd med denne moroklumpen som alltid lager god stemning. Når det er sagt er han også en god trener som får alle i gang og er målrettet. Andre ord han er beskrevet med er alltid snill, dritkul, koselig, artig, kuleste nordlending og best.

 

Skrevet av: Ingrid Pernille og Martine

 

 

Legg igjen en kommentar