Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)

counter-strike-go-logocs-global-offensive-logo-medium-professional-gamers-olvqvgow

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) er et førstepersons skytespill som er utviklet av Valve corporation. CS:GO kom ut i beta 2010, men fulle spillet kom ut 21. august 2012.

 

Man kan spille fem forskjellige moduser som er: Casual, Competetiv, Deathmatch, Arms race, og Demolition.

Casual handler om at man er to lag hvor det ene laget er terrorister, og det andre laget er anti-terrorist. Hele meningen med spillmodusen er at terroristene vinner hvis de enten eliminerer hel motstander laget, eller planter bomben så den sprenger. Anti-terroristene vinner hvis de enten eliminerer hele motstander laget, eller desarmerer bomben.

 

Competetiv er egentlig det samme som casual, bortsett fra at competetiv er det bare fem på hvert lag, og det er mer kompetetivt. Grunnen til at mange spiller competetiv er at det er et «ranked» system, hvor du kan få høyere «rank» etter hvor bra du spiller.

 

Deathmatch er som casual, borsett fra at det ikke er noen bomber, men det er mer en måte å kunne bruke alle typer våpner uten å tenke på hva de koster.

 

Arms race er en spillmodus hvor du starter med et våpen, og deretter for du bedre våpen etter hvor mange du dreper.

 

 

Demolition er som Arms race, bortsett fra at det er fem mot fem, og du får nytt våpen etter å ha drept en motstander i løpet av runden.

Det er også «camoer» eller «skins» som man enten kan kjøpe på markedet på steam, eller man kan kjøpe kasser og nøkkel til rundt 20 kroner. Man pleier å kjøpe camoer for at våpnene skal se kulere ut.

 

 

Anbefalte spesifikasjoner for pc:

Operativ system: windows 7

Prossesor: Intel core 2 duo e6600/ amd phenom x3 8750

Minne: 2 gb ram gpu 256mb

Direct x verson 9 dc

Harddriv: 8gb ledig plass

Legg igjen en kommentar