Liten skolegutt angrepet av hund!

Gutt (7) kom hjem fra skolen og hadde blitt angrepet av en hund.

Etter skolen kom en sju år gammel gutt fra Nedre Eiker hjem med opprevet skjorte. Faren trodde det var noen mobbere som hadde gjort dette. Men når sønnen sa at det var en mellomstor hund som var løs hadde angrepet han, kom det et lite sjokk på han.

Sønnen hadde kommet hjem med opprevet skjorte og et lite bitemerke på halsen. Det verste  var at sønnen var kjemperedd syntes faren.

– Han er kjemperedd og jeg tror ikke han selv skjønte hva som skjedde. Han er hundevant, men nå tror jeg ikke han kommer til å nærme seg en hund med det første

Faren hadde løpt ut og sett etter hunden og eieren, men så ingen. Han mener at hundeierne skal ta ansvar og at han ikke skulle hatt hund, han håper han melder seg.

Jeg synes at det er rart at denne hunden var løs, fordi at nå er det båndtvang over hele landet. I lier er det båndtvang hele året siden det er så mange dyr her. Det er jo ikke så gøy å bli angrepet av en hund eller at ditt dyr skal bli angrepet. Derfor mener jeg at det skal bli innført båndtvang hele året over hele landet, slik at det er trygt for deg og ditt dyr.

 

kilder:

«Drammenstidene»

 

Legg igjen en kommentar