Avslutning og vitnemålsutdeling for 10.trinn

Avslutning

Torsdag ettermiddag den 18.juni, er det klart for elevene på 10.trinn sitt siste oppmøte på Høvik skole. Elevene har i forkant forberedt underholdning. Kvelden består av utdeling av vitnemål, sang,musikk og kake og kaffe sammen med lærere, elever og foresatte. Det er en liten høytidelig feiring av at ungdomskolen er over. Man pynter seg med bunad, kjole eller dress, og tar farvel med skolen og lærerne.

10.trinn har tidligere på dagen fremført forestillingen for resten av skolen og andre lærere.
Årets 10. trinn har enda ikke begynt å forberede forestillingen på grunn av en travel eksamensperiode. Vanligvis er det mest korsang, soloer, dans og andre musikknummer. Det vil bli valgt ut konferansierer  som skal lede publikum gjennom forestillingen, som kun er forbeholdt elever, foresatte og lærere.

Sommerferien starter den 19.juni for resten av skolen, men siden vitnemålet blir delt ut på avslutningen starter 10.trinn ferien en dag før.

Avslutninger starter kl. 18.00 og varer noen timer.

Vi håper at det blir en vellykket kveld for 10.klassingene, og at de er fornøyde med skoleåret.

 

Skrevet av Signe, Silje, Fredrik og Ida

Legg igjen en kommentar