Filmandmelelse: Pay it forward

payitforward

Pay It Forward er en Amerikansk drama film laget i 2000. Det starter med at en gutt kalt Trevor, får en oppgave av læreren sin. Sjansen til å gjøre en stor forandring i verden, ,målet til Trevor er å forandre verden og han finner til slutt ut at han skal gjøre gode gjerninger for folk, og det eneste de trenger å gjøre tilbake er å gjøre noe godt for noen andre. Han drar til steder der det bor fattige og hjemløse, hjelper folk han ser trenger det. Han klarer å hjelpe noen men ikke nok til å nå målet sitt. Livet hans tar en brå slutt når et par gutter banket opp en annen, Trevor ville redde gutten og løp inn i de slemme. Det endte med at Trevor ble stukket i magen av en av guttene  med en kniv, og døde senere på sykehuset. En kveld satt moren i stua, og ser at det lyser ute, da hun går ut står det mange personer der, og mange biler som er på vei. ved inngangsporten står det haugevis av tente stearinlys og masse blomster. alt til ære for Trevor.

 

 

 

 

Hovedpersoner:

Kevin Spacey – Eugene Simonet – Lærer

Helen Hunt – Arlene MCKinney – Mor

Haley Joel Osment – Trevor McKinney

 

Skrevet av Silje

Legg igjen en kommentar