Fotballnyheter UKE 10

fotball

Chelsea vinner årets Capital One Cup-finale mot byrival Tottenham Hotspurs.

Chelsea vinner sitt første trofe for sesongen. Jose Mourinho som er Chelsea-manager, vant sitt første trofe i Chelsea etter at han forlot dem i fordel for Inter Milan i 2008.

Tottenham åpnet kampen best. Før pause slår Willian inn et frispark, og Rose klarer ikke å få ballen vekk fra faresonen. Ballen treffer kaptein John Terry som fikser 1-0 via Dier.

Marerittet er ikke over for Tottenham.  Elleve minutter ut i 2. omgang får Tottenham det blytungt. Fabrégas avslutter et langt angrep med å sende ballen til Diego Costa og spanjolen gjør alt selv. Costa dribler bort en mann og skyter via Walker. Ballen havner trolig i mål. Tottenham får ikke gjort mye med det og kampen ender 2-0.

 – Det betyr at jeg er en unge. En unge på 52 år som elsker jobben sin, fotball og det å vinne, sa Jose Mourinho etter seieren.

KILDER: TV2 FOTBALL

 

Drømmestart til mareritt for di Maria

Etter Champions League-suksess og VM-finale med Argentina, skulle Di Maria skape et nytt kapittel i karrieren sin med Manchester United.

Han startet sesongen fantastisk. To mål og to målgivende på sine fire første kamper og ble kåret til klubbens beste spiller i september. En uke senere scoret han ukens mål mot Leicester. Argentineren var ustoppelig.

Nedturen starter med en skadet i november mot Hull City. I comebacket hans starter han seks av sju kamper uten å imponere.

Lørdag 31. januar 2015 skjer det noe som gjør situasjonen enda verre for di Maria. Familien er på en restaurant og spiser middag, og innbruddstyver forsøker å bryte seg inn i luksushuset til familien. I etterkant flytter de inn på et hotell. Kona nekter å flytte tilbake.

KILDER: TV2 FOTBALL

  

 

Arsenal vant da Danny Welbeck senket gamle lagkamerater

Før sesongen ble Danny Welbeck ofret for å få plass til Radmael Falcao. Mandag sendte Welbeck gamleklubben ut av FA-cupen. Arsenal vant fortjent 2-1 på Old Trafford.

Nacho Monreal sendte Arsenal til topps etter fantastisk fotarbeid fra Oxlade-Chamberlain like etter halvtime var spilt. United ga ikke opp og Wayne Rooney reduserte noen minutter etter.

20 minutter ut i 2. omgang får David de Gea et håpløst tilbakespill av Antonio Valencia, som Welbeck enkelt passerte forbi de Gea og sendte Arsenal til himmels.

KILDE: FLICKR

 

Det er fortsatt gode nyheter for de regjerende mesterne. Arsenal skal møte enten Bradford eller Reading i semifinalen i Wembley Stadium.Knapt ti minutter etter fikk trolig Angel di Maria gult kort for filming etter en duell med Arsenals Aaron Ramsey. Argentineren var ikke fornøyd med avgjørelsen, og prøvde å få kontakt med dommeren med å dra dommerdrakta. Michael Oliver liker ikke det han gjør og gir han den andre gule, som blir rødt.

KILDE: TV2 FOTBALL

Fremhevet bilde – Pixabay.com

Sett gjennom av Christine