10. trinns volleyballturnering

volleyball-520093_1280-860x280

Aleksander, Sivert og Elias var i Tranby for å rapportere direkte fra 10. trinns volleyballturnering den 18. mars. Nedenfor her kan du se hva som skjedde.

 

Oppvarmingen starter i det lagene inntar hallen, og alle lagene varmer opp for seg selv, med forskjellige øvelser. Klokken 09:00 begynner kampene, og to Høvik lag spiller hver sin kamp,på hver sin bane.

Høvik-B spiller mot Lierbyen AB: Det går ikke lang tid før Høvik tar det første settet, men Lierbyen er hakk ihjel, og tar dermed det andre poenget. Siste sett ender raskt etter at Høvik, lekent, tar med seg det siste poenget, og 3 poeng til tabellen.

Høvik-A mot Tranby E: Samtidig, tvers over i hallen, spilte Høvik-A mot Tranby-E. Tranby-E får ikke engang en sjanse til å få et par poeng, før Høvik-A tar med seg begge settene, og 3 fortjente poeng. Høvik-A vant overlegent, og helt plettfritt. Det var som å se ‘menn mot gutter’!

Høvik-C mot Tranby-E: Det er ikke så veldig mye forskjell fra Høvik-A sin kamp. Høvik-C slår, rett og slett, Tranby-E ned i støvlene. Høvik-C tar alle poengene, og går fornøyde opp på tribunen, for å se på Høvik-A spille mot Lierbyen-EF.

Høvik-A mot Lierbyen-EF: Akkurat da hadde vi ikke ord. Høvik A viser storform, og de viser aldeles ingen nåde ovenfor Lierbyen. Det er rett og slett storslått klasse, Høvik A viser under denne kampen. Ikke noe annet å si en at de tar fortjent med seg 3 poeng.

Høvik-B mot Sylling-AB: Høvik B «leker» med Sylling, og slår dem på alle mulige måter. Sylling har ikke en sjanse til å vinne kampen. Høvik-B tar 3 poeng nok en gang, og du kan si at det blir stor jubel fra publikum.

Høvik-C mot Sylling-AB: Ser ut som om Høvik lagene har funnet fram til formen nå. Det ser jo så lett ut. Høvik C parkerer Sylling AB. Jeg går snart tom for uttrykk jeg kan bruke for å beskrive lagenes form akkurat nå.

Høvik-B mot Tranby-C: – Ganske tidlig var det ganske stor ledelse for Høvik-B med Tranby-C tok dem igjen, men vi vant sett en. De to neste kampene var det enda ganske likt, men Tranby-C tok de to siste settene å vant. Det var ganske spennende å se kampen siden det var så likt.

Høvik-A mot Tranby-B: Høvik får en knall start og satser på å vinne. Dette ser ganske bra ut tidlig, men Tranby tar innpå. Høvik klarer enda å vinne begge settene. Stemningen var ganske bra når det siste poenget til Høvik kom inn og de vant kampen.

10:50 – Høvik C – Lierbyen CD- Lierbyen CD vant 1 sett – Høvik C vant 2 sett – 2:0

10887851_667399943364433_788860374_n

 

«Stemningen var ganske bra. Alle var fornøyde og publikum heiet på alle. Det så ut som alle spillerne likte seg der,» kommenterer Aleksander som en konklusjon til kampene.

Etter første del var ferdig telte vi opp hvor mange poeng de hadde fått. Vant laget 2:0 fikk de 2 poeng. Vant laget 2:1 fikk de ett poeng. Tapte de fikk de null poeng.

Høvik A: 6

Høvik B: 4

Høvik C: 5

 

Semifinale:

Høvik A – Lierbyen – Høvik A vant 1 sett- Høvik A vant begge sett.

Høvik B – Tranby C – Høvik B vant 1 sett – Høvik B vant begge sett.

Høvik C – Lierbyen CD – Høvik C vant 1 sett – Høvik C vant begge sett.

B Finale:

Høvik B – Tranby B – Tranby B vant 1 sett – Høvik B vant 2 sett.

Hoved Finale:

Høvik C – Høvik A – Høvik A vant 1 sett – Høvik C vant 2 sett

 

Priser:

3.plass Lierbyen CD

2.plass Høvik A

1.plass Høvik C

 

Vi er ganske fornøyde med turneringen. Høvik skole vant 1, 2 og fjerde plass.