Martin Ødegaard

Martinredigert
Martin Ødegaard ble født 17. desember 1998. Han er en fotballspiller som spiller på Strømsgodset toppfotball i Tippeligaen. Han har vært en av de få unge fotballspillere som har blitt en interesse for mange store fotballag i verden, og hans navn er veldig kjent i fotball-Europa for tiden. Han har også vært hos Liverpool for litt siden, grunnen til dette er fordi Liverpool er hans favoritt lag.

Dette er en elevoppgave vi hadde på medier og informasjon. Teksten vil derfor kunne inneholde feil og mangler. Noen av de publiserte tekstene vil også være like.

Det siste halvåret er Martin blitt bemerket masse i medier. Grunnen til dette er som nevnt over, at mange av verdens topplag har hatt lyst til å kjøpe han. I følge statistikken har 25 klubber hatt lyst på Ødegaard. Chelsea vil ikke ha han lenger, hovedgrunnen er fortsatt ukjent.

Agüeros har også gitt et råd til Ødegaard. Det er at han burde holde seg i Norge noen år til, siden det var det Agüeros gjorde da han hadde sin seniordebut.

Det har også blitt sagt at Martin imponerte treneren til Liverpool da han var med på treningen den 4.12. Det sies også at han skal på flere besøk til andre lag.

 

Skrevet av: Aleksander

Kilder:

«TV2 – Martin Ødegaard på Liverpool-besøk»

«TV2 – Martin (15) impornerte Liverpool-manageren på trening»

«Wikipedia – Martin Ødegaard»

«Mourihno til TV2«