Justin Biebers nedturer

Justin.Bieber.fengsel

Justin Bieber ble kjent på You-Tube når han bare var 16 år gammel. Han hadde en stemme som fikk mye oppmerksomhet. Han er et stort tenåringsidol for mange jenter i nesten alle aldre over hele verden. Etter mange år med mye oppmerksomhet ble han eldre og gjorde ting som ikke var så bra for karrieren sin. Hva gjorde han?

Ikke en lett start på 2013

Den kanadiske popsangeren Justin Bieber har i mange år vært veldig kjent og nå har han også vært ofte i mediene. De fleste av disse sakene han har vært nevnt i er ikke så positive. Han har blant annet blitt tatt for å røyke hasj, dette skapte mye styr blant fansen hans. De lagde flere kampanjer for å få han til å slutte, det var til og med noen som begynte å kutte seg selv for å få han til å slutte med dette.

Allerede den andre uka i januar i 2013 saksøkte hans tidligere livvakt han, fordi han muligens har slått han gjentatte ganger.

På verdensturneen hans kom han flere ganger for sent til konsertene, så fansen måtte stå og vente på stjerna. Han måtte ut å beklage flere ganger. I samme periode kollapset Bieber under en konsert. Han forlot scenen og falt sammen backstage med pusteproblemer. Han fullførte showet etter en liten pause, men ble sendt til sykehuset for en sjekk. Samme uke gikk han også løs på en paparazzi og ble også beskylt for å ha spyttet på og drapstruet naboen sin.

Det ble også funnet marihuana i turnebussen hans. Han spyttet også på fansen sin i Toronto, og han kjørte på en paparazzi-fotograf med bilen sin. Bieber har fått mye kritikk etter alt.

Midt oppi alt dette surret, ble apekatten hans Mally konfiskert da han landet i Tyskland, fordi den ikke kunne gi tydelige vaksinasjonspapirer. Denne apen lever i dag i dyreparken i Nord-Tyskland.

Justin.Bieber.Turne

 Foto: Altaposten

 

Justin i Norge

I april kom den store stjerna til Norge igjen. Dette endte med at skolene måtte flytte tentamener og eksamener, og fansen brukte alle konfirmasjonspengene sine og solgte veldig dyre gjenstander for å kunne dra på konserten å se Justin.

  • Da Justin hadde overraskelseskonsert i Norge, var det et veldig stort sikkerhetsopplegg og logistikkopplegg. Det har aldri vært så stort rundt noen konsert i Norge før, sa Elisabeth Norheim i Atomic som arrangerte konserten.

 

Jenter

Det er ofte Justin finner seg en jentevenn eller en kjæreste, dette får fansen til å se rødt. Når de så et bilde av han som satt på fanget til en 22 år gammel kvinnelig servitør ble hun personlig angrepet i mediene. Han hadde også tatt et bilde med den kvinnelige artisten Ariana Grande hvor han kysset henne på kinnet. Dette bilde hadde hun lagt ut, og det fikk fansen til å se rødt igjen, så hun var nødt til å slette bildet.

Turen i Brasil

Da Bieber dro til Brasil i november var da det virkelig gikk nedover. Han festet mye og var på mange etter-fester. Når han var i Brasil var det mange som spredte rykter om han, noe han ikke likte så godt. En kvinne hadde også lagt ut en video av Bieber som sover i en seng med den røde capsen på siden. Han tagget også ned veggen på et hotell i Brasil, noe han gjentok i Australia.

Billettprisene falt

Etter alle disse skandalene falt prisen på billettene til konsertene hans ned. Etter det som skjedde i Brasil, falt billettprisene ned med 23 %, og i Australia solgte de billettene for halv pris.

Dragracing på Miami Beach

På slutten av 2013 kjørte Justin om kapp med artisten Khalil. De kjørte mellom 90-100km/h i en 50km/h sone. Begge ble pågrepet klokken 04.30 og det blir sagt at begge var påvirket av alkohol. Dette ble bevist med en alkoholtest på politistasjonen etterpå.

Politibetjenten som tok imot Justin på Miami Beach politistasjon så at han var rød i ansiktet, hadde blodskutte øyne og pusten hans luktet alkohol.

Her ser du Justin Bieber som smiler når han skal ta arrestasjonsbilde.

Justin.Bieber.fengsel

Foto: Altaposten

 

Justin hadde også forklart til politiet at han hadde drukket alkohol, røyket marihuana og tatt reseptbelagte piller. Han ble derfor arrestert for fyllekjøring og uten gyldig førerkort. Khalil ble også arrestert for fyllekjøring.

Vi får håpe at han vil skjerpe seg og ikke finne på så mye rart i framtiden og at han vil komme tilbake som før. Vi får håpe at han slutter med stoff og at han vil produsere flere albumer med bra sanger og har flere turer uten problemer.

 

Kilde:

http://www.tv2.no/a/5163418

http://www.vg.no/rampelys/justin-bieber/justin-bieber-fengslet-etter-fyllekjoering/a/10120902/