Julefesten 2014

julefesten

Hver desember i den siste uken før juleferien, kommer dagen vi elevene på Høvik skole ser frem til, nemlig julefesten. Det er den ene kvelden i året man kan møte opp på skolen pyntet og ordnet til fest. Alle elevene på ungdomstrinnet får være med, og engasjerte elever hjelper til med planlegging, pynting, underholdning og annet nødvendig. Vi får hjelp av både lærere og foreldre. Kvelden arrangeres av skolen, og oppmøte er obligatorisk. Det er selvfølgelig gratis for alle elevene.

Kvelden handler ikke om å ha det dyreste og fineste, men å ha det gøy sammen med venner mot slutten av året. Julefesten har begynt å bli en godt innarbeidet tradisjon på Høvik skole, og for mange er det høydepunktet i løpet av året.

 

I løpet av festen vil det være polonese, god mat, taler, underholding og selskapsdans. Noe av det mest spennende i løpet av kvelden er kåringene. I år har det blitt valgt ut mange forskjellige kåringer, som blant annet “årets idrettsutøver” og “årets gledesspreder”. Hvem som vinner disse vil bli avslørt i løpet av kvelden.

 

Julefesten starter klokken 18.00 torsdag den 18. desember, og det er selvfølgelig lurt å være tidlig ute. I år vil det bli satt opp en bildevegg hvor de som vil bli tatt bilde av kan gjøre det.

 

Praktisk informasjon:

  • Julefesten starter kl 18.00 den 18. desember
  • Ønsker du å bli tatt bilde av foran bildeveggen? Da må du sende mail til [email protected]
  • Fotograferingen vil foregå fra 17.30-18.00

Skrevet av: Signe og Ida

Kilder:

Fremhevet bilde «Christmas stock images«