G00, kretsmestere i G99 serien.

G00 kretsmestere

Den store seieren

Etter en hard sesong med skyhøye resultater og hardt arbeid har Stoppen gutter 00 klart å rive med seg den store kretsmesterpokalen. Etter en enkel 11-2-seier mot Åmot kunne gutta endelig reise hjem som kretsmestere i 2014. Deres tur har vært beinhard, men med bare et tap på listen kan man forstå at pokalen står hvor den er nå.

Alle kampene til Stoppen før siste serierunde hadde gått helt greit, men de måtte vinne for å kunne sikre seg pokalen. Rett bak Stoppen var Lier United hakk i hæl med bare to poeng bak. Etter at Lier United ikke klarte å sikre seg en seier mot Haugsbygd et par serierunder tilbake, kunne Stoppen slappe helt av og vinne lett over Åmot.

Før kampen var det god stemning i garderoben, guttene roste hverandre og var glade. Bare en og en halv time senere kunne de reise pokalen. De hadde vunnet G99-serien.

Foto: SSK G00