Valgfaget medier og informasjon

Foto: Geralt http://pixabay.com/no/struktur-nettverk-internett-sosiale-204728/

Vi er en gruppe elever, fordelt på aldersgruppen 13-15 år, som har valgfaget medier og informasjon på Høvik skole i Buskerud, Lier. Dette valgfaget går ut på å samarbeide i en redaksjon, velge mediakanaler, innhold og definere målgrupper. Vi skal få et innblikk i bruk av sosiale medier for å komme i dialog med publikum.

social_media-660x440

Foto: NetCom

 

Det vi skal gjøre i dette valgfaget er å lage en nettavis, med både utenriks- og innenriksnyheter. Vi har alle våre egne oppgaver og poster innlegg etterhvert som vi blir ferdig med dem. Vi håper at dere kommer til å like denne nettavisen, og vil fortsette å lese den.

 

Skrevet av: Stine Marie, Christine, Linn Johanne og Sondre

Kilder: Udir. «Læreplan i Medier og informasjon«

Legg igjen en kommentar