Infected Lan

Foto: Infected

Foto: Infected

Hva er et LAN Party?

Kort fortalt er et LAN Party en midlertidig samling av mennesker med PC-er og/eller spillkonsoller. Disse kobles opp på et lokalt nettverk kalt LAN (Engelsk: Local Area Network), og gis som regel også tilgang til Internett. I tillegg til å spille på PC og spillkonsoller inneholder som regel LAN-parties også konkurranser og events. LAN-parties omtales ofte også som datatreff, dataparty eller bare LAN. Størrelsen kan variere fra to personer til større forsamlinger.

Foto: KulturAsker

Foto: KulturAsker

Foto: Budstikka

Foto: Budstikka

Når?

Arrangementet gjennomføres første helgen i høstferien og vinterferien. Det lønner seg å komme i god tid før dette om du ønsker å komme raskt i gang. Det tar tid å komme inn, og du må beregne litt ventetid.

 

Konkurranser

Det blir holdt konkurranser under LAN-et, som er “Leauge of Legends” og “Counter-Strike»: Global Offensive”. Man kan vinne penger, og 1. plass får 5000 kroner, mens 2. plass får 2500 kroner.

Foto: Riot games

Foto: Riot games

Foto:Wald

Foto:Wald

Biletter

Det er totalt 370 plasser på infected, og det koster 350 kroner for en bilett. Bilettene forsvinner fort, så du må være klar til å kjøpe med en gang salget starter.

 

Cocio

Når du kommer inn på infected og har satt opp setupen din, får du en GRATIS COCIO!

Foto: Retthjem.no

Foto: Retthjem.no

Skrevet av: Sivert og Sander

Legg igjen en kommentar