Feiring av FN-dagen på Høvik skole

Foto: Emil Zetterquist

I dag, 24. oktober 2014, feiret Høvik skole FN-dagen ved å samle alle elever, foresatte og lærere på torget. Det ble feiret med sang, dans, skuespill og informasjon om dagen.

Foto: Høviknytt

Foto: Høviknytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har skrevet en post tidligere om selve dagen og hvorfor vi feirer den, som du kan lese mer om her.

Samlingen startet 10.00 med konferansierer som innledet til det første innslaget på både engelsk og norsk. Deretter sang alle sammen Høvik-sangen. Det første i programmet var elevrådet som holdt en appell og sang «Barn av regnbuen». Deretter ble det sunget fleresanger både av barnekoret (1. – 4. klasse) samt solister.

IMG_1146

Foto: Høviknytt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For å vise litt av mangfoldet på Høvik skole, hadde vi 23 elever fra forskjellige land som sa «vi er ungdom som har mye å gi» på sitt eget språk, bl.a. mandarin-kinesisk, bulgarsk og vietnamesisk, totalt 23 språk.

Samlingen inneholdt også et skuespill om gavemildhet, og hvordan det kan hjelpe deg selv og andre. Det ble også danset en dans til «We are one» av Pitbull, og det ble kåring av instagram-konkurransen som du kan lese om her. Vinnerbildet ser du nederst i artikkelen. Rektoren på skolen, Lisbet Grøvdal, kom en tale om FNs tusenårsplan og årets vinnere av Nobelfredspris.

Foto: Emil Zetterquist

Foto: Emil Zetterquist, vinneren av instagram-konkurransen #FNHøvik

 

 

Legg igjen en kommentar